Eenvoudige én heerlijke recepten

VLEES BESTELLEN

De Vlaming is een vleeseter!

Vlamingen hebben graag een lekker stukje vlees op hun bord. Klassieke en vernieuwende gerechten maken er dan ook dankbaar gebruik van. Denk maar aan stoverij, steaks, rosbief en een eenvoudige maar heerlijke boerenworst. Vlees is een bron van eiwitten, vitamines (zoals B1, B2, B6 en B12) en mineralen (zoals zink, ijzer, fosfor en seleen). Zeker als het gaat over vlees en bereidingen van lokaal gekweekte dieren, die opgegroeid zijn op eigen weiden en met zelfgeteelde gewassen, zit je goed met onze recepten met vlees. Alle producten van Hoeveslagerij Basile ten Hove zijn bovendien ‘Beter Leven’-gekeurd.

Laat je alvast inspireren door deze smaakvolle recepten met vlees! Smakelijk!

Wil je de laatste recepten uit eerste hand vernemen, volg ons via Facebook en/of Instagram of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Spaghettisaus met kwaliteitsvol gehakt

Spaghettisaus met kwaliteitsvol gehakt

Iedereen heeft zo zijn favoriete spaghettisaus. Nu heb je die van jou gevonden met ons heerlijke receptje! Lekkere groenten, allerlei kruiden…...

Proef meer
Husigemaakt stoofpotje met eigen kweek rundvlees - Hoeveslagerij Basile

Stoofpotje van eigen kweek rundvlees

Dit huisgemaakt, kruidige en botermalse stoofpotje van eigen kweek rundvlees moet je geproefd hebben! Ontvang de laatste recepten uit eerste…...

Proef meer
Hazenpaté met chutney uit eigen boomgaard - Hoeveslagerij Basile

Hazenpaté met chutney uit eigen boomgaard

Het lekkerste gerecht voor een heerlijke hazenpaté met chutney uit eigen boomgaard vind je bij Hoeveslagerij Basile. Ontvang de laatste…...

Proef meer
Picanha rundvlees met krieltjes en boontjes - Hoeveslagerij Basile

Picanha rundvlees met krieltjes en boontjes

Sex on the plate: de picanha. De picanha is een edel stukje rundvlees voor de absolute liefhebber! Ontvang de laatste…...

Proef meer
Rundscarpaccio met artisjok en parmezaan - Hoeveslagerij Basile

Rundscarpaccio met artisjok en parmezaan

Met een kwalitatief stuk Belgisch rundvlees en een vlijmscherp mes heb je het voornaamste bij de hand om je gasten…...

Proef meer

"Het vee graast op de eigen weides en wordt grootgebracht met zelfgeteelde plantaardige en inheemse gewassen."

Lees ook deze interessante berichten over vlees

Authentiek rundvlees met transparante traceerbaarheid

Authentiek rundvlees met transparante traceerbaarheid

Onze belangrijkste doelstelling is honderd procent authentiek rundvlees met transparante traceerbaarheid aanbieden. De consument is veeleisend, en terecht. Vertrouwen hebben…

Meer info
rundvlees

Echt puur rundvlees zonder additieven

U kunt er op vertrouwen dat ons rundvlees puur, authentiek en van eigen kweek is. Vlees is van oorsprong een…

Meer info
Vlees vacuüm bewaren? Alles wat je moet weten!

Vlees vacuüm bewaren? Alles wat je moet weten!

Sinds enige tijd is vlees vacuüm verpakken een echte foodtrend. Vacuüm verpakken van vlees is de beste manier om vlees…

Meer info

Google review

bart Ambassade
bart Ambassade
2019-11-06
I Ofilse
I Ofilse
2019-08-02
filet pur voor tagliata: werkelijk top!
Tomas Vererfven
Tomas Vererfven
2019-04-28
Zowel charcuterie als vers vlees besteld voor de communie van onze zoon. Alles was zoals besproken. Netjes en zeer beleefd afgehandeld. Je merkt dat deze mensen hun producten met passie maken en verkopen. Heel hartelijk! Kwaliteit van zowel de charcuterie als het verse vlees was onberispelijk! Entrecote van salers, de filet pur om een paar te noemen waren fantastisch. Een echte aanrader! Met veel plezier reclame gemaakt voor deze mensen tegen onze gasten. Aanrader!
Catherine Balcaen
Catherine Balcaen
2019-04-22
ONLINE ED BELGIË
ONLINE ED BELGIË
2019-02-19
Super lekker rundsvlees van eigen kweek. Van topkwaliteit gesproken.
F V
F V
2018-04-24
Lekker