Blog

Over vlees is heel wat te doen. Daarom informeren we je graag over het reilen en zeilen in onze hoeveslagerij en over het vleesthema in de actualiteit in onze blog over rundvlees. Natuurlijk komt de kweek van onze runderen, hun achtergrond, hun welzijn en hun voeding ook aan bod. De blogberichten worden regelmatig aangevuld.

 

Schrijf je hier in op de nieuwsbrief om onze berichten te ontvangen. Of volg ons laatste updates via Facebook en/of Instagram.

  • Alle
  • Blog
  • Recepten
  • Vlees
Alle
  • Alle
  • Blog
  • Recepten
  • Vlees
5 redenen om naar een hoeveslagerij te gaan

5 redenen om naar een hoeveslagerij te gaan

5 goeie redenen om naar een hoeveslagerij te gaan   Ben je benieuwd naar de voordelen van een bezoek aan ...
Meer weten
Vegetarische burgers vs. puur rundvlees burger

Puur rundvlees nog steeds gezonder dan veggieburgers

Vegetarische burgers vs. puur rundvlees burger   Vegetarische burgers zijn helemaal niet zo’n gezond alternatief voor vlees als ze lijken. ...
Meer weten
Basile's Benefiet 2022

Basile’s Benefiet 2022

Basile’s Benefiet 2022   Save the date: Basile’s Benefiet op 3 juli 2022. Graag nodigen we jou uit op onze ...
Meer weten

5 redenen om voor kwalitatief, authentiek en van eigen kweek rundvlees te kiezen

Wist je dat 1 op de 6 Vlamingen dagelijks rundvlees eet? Er zijn dan ook tal van redenen waarom we ...
Meer weten

Zuiders stoofpotje met kalfsstoofvlees

Vandaag verassen we je met een lekker én gezond gerecht. Vandaag op het menu: Zuiders stoofpotje met kalfsstoofvlees. Wil je ...
Meer weten

Gerijpt rundvlees: boordevol smaak dankzij het droogproces

Rundvlees kopen we altijd supervers. Veel vleesliefhebbers kiezen ook wel eens voor een stukje gerijpt vlees. Want rundvlees die de ...
Meer weten

Spaghettisaus met kwaliteitsvol gehakt

Iedereen heeft zo zijn favoriete spaghettisaus. Nu heb je die van jou gevonden met ons heerlijke receptje! Lekkere groenten, allerlei kruiden ...
Meer weten

Vlees vacuüm bewaren? Alles wat je moet weten!

Sinds enige tijd is vlees vacuüm verpakken een echte foodtrend. Vacuüm verpakken van vlees is de beste manier om vlees ...
Meer weten

Stoofpotje van eigen kweek rundvlees

Dit huisgemaakt, kruidige en botermalse stoofpotje van eigen kweek rundvlees moet je geproefd hebben! Ingrediënten 4 pers twee rode uien, ...
Meer weten

Echt puur rundvlees zonder additieven

U kunt er op vertrouwen dat ons rundvlees puur, authentiek en van eigen kweek is. Vlees is van oorsprong een ...
Meer weten

Huisgemaakte hazenpaté met chutney uit eigen boomgaard

Het lekkerste gerecht voor een heerlijke hazenpaté met chutney uit eigen boomgaard vind je bij Hoeveslagerij Basile. Ingrediënten 4 pers ...
Meer weten

Authentiek rundvlees met transparante traceerbaarheid

Onze belangrijkste doelstelling is honderd procent authentiek rundvlees met transparante traceerbaarheid aanbieden.   De consument is veeleisend, en terecht. Vertrouwen ...
Meer weten

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.