Met een kwalitatief stuk Belgisch rundvlees en een vlijmscherp mes heb je het voornaamste bij de hand om je gasten een heerlijke rundscarpaccio te serveren.
Ingrediënten 4 pers
- 200 gram runderfilet (ossenhaas)
- 4 eetlepels parmezaan (schilfers)
- 4 eetlepels pijnboompitten
- 150 gram artisjok
- 40 gram rucola
- 3 eetlepels frisse dressing naar keuze
Bereiding
- Snij de ossenhaas in flinterdunne plakjes.
- Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Laat afkoelen.
- Maak een frisse dressing naar keuze. Breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel het vlees over de borden. Kruid met peper en zout. Leg in het midden een royaal toefje rucola en garneer met pijnboompitten en parmezaanschilfers. Besprenkel het vlees met wat vinaigrette en serveer meteen.
Heb je nog vragen? Contacteer ons voor meer informatie.