Korte keten met eigen kweek rundvlees

Bij Hoeveslagerij Basile vind je uitsluitend vlees van eigen kweek. Onze korte keten zorgt ervoor dat we perfect controle hebben over het volledige proces. Wij weten wat we verkopen en jij weet wat je eet.

 

De eigen kweek vormt de basis van ons bedrijf en is het resultaat van jarenlange ervaring. Ruim twintig jaar geleden startten we met het kweken en kruisen van pure Franse rassen. In een eerste fase gingen we op zoek naar rustieke rassen die zich het best konden aanpassen aan het microklimaat van de Vlaamse Ardennen en de Scheldevallei.

 

Uiteindelijk leidde het kweekprogramma tot een kruising van 3 Franse rassen. Zo ontstond vlees dat perfect voldoet aan onze eisen op het vlak van sappigheid, malsheid en textuur.

 

Dierenwelzijn is de basis van een goede eigen kweek. Bij ons leven de dieren het hele jaar door in de natuur. Hun voeding is een uitgekiende samenstelling van voedingsstoffen die door ons gekweekt worden. Het voeder is een uitgekiende mix van zetmeel en eiwitten. Ook omega 3-vetzuren vormen een belangrijk bestanddeel.

 

Heb je nog vragen? Contacteer ons voor verdere informatie en bestellingen.

 

Meer berichten

Populaire producten

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.