Home Blog
Blog
Over vlees is heel wat te doen. Daarom informeren we je graag over het reilen en zeilen in onze hoeveslagerij en over het vleesthema in de actualiteit in onze blog over rundvlees. Natuurlijk komt de kweek van onze runderen, hun achtergrond, hun welzijn en hun voeding ook aan bod. De blogberichten worden regelmatig aangevuld.
Schrijf je hier in op de nieuwsbrief om onze berichten te ontvangen. Of volg ons laatste updates via Facebook en/of Instagram.
- Alle
- Blog
- Recepten
- Vlees
Alle
- Alle
- Blog
- Recepten
- Vlees
Picanha rundvlees met krieltjes en boontjes
Sex on the plate: de picanha. De picanha is een edel stukje rundvlees voor de absolute liefhebber! Ingrediënten 4 pers ...
Meer weten
Korte keten met eigen kweek rundvlees
Bij Hoeveslagerij Basile vind je uitsluitend vlees van eigen kweek. Onze korte keten zorgt ervoor dat we perfect controle hebben ...
Meer weten
Rundscarpaccio met artisjok en parmezaan
Met een kwalitatief stuk Belgisch rundvlees en een vlijmscherp mes heb je het voornaamste bij de hand om je gasten ...
Meer weten
Volg ons
Wij inspireren je graag met #puur, #authentiek en
#vaneigenkweek #rundvlees. #hoeveslagerij #hoeveslagerijbasile
#kerkhove