Vleessoorten en hun bereidingen

VLEES BESTELLEN

Artisanaal rundsvlees, van het land tot op het bord

Omdat het niet voor iedereen duidelijk is welk deel van een rund een bepaald stuk rundsvlees is, sommen we ze even op in een onderstaand praktisch overzicht.

Zo ontdek je welk stukje overheerlijk rundsvlees je kan grillen, bakken, stoven, koken en braden.

Wens je meer informatie, kom langs in onze hoeveslagerij in Kerkhove (routebeschrijving) en/of bestel je vlees online hier.

Smakelijk!

De winkel

We bedienen je graag met de glimlach in onze eerlijke en authentieke hoeveslagerij. Welkom!

Praktische info

Heerlijke recepten

Super lekkere en eenvoudige recepten om met vlees van Basile te bereiden. Smullen maar!

Nu ontdekken
Slagerij winkel rundsvlees kerkhove Hoeveslagerij Basile 1

Onze blog

Onze interessante blogberichten worden regelmatig aangevuld.

Snel lezen

Lees ook deze interessante berichten

Authentiek rundvlees met transparante traceerbaarheid

Authentiek rundvlees met transparante traceerbaarheid

Onze belangrijkste doelstelling is honderd procent authentiek rundvlees met transparante traceerbaarheid aanbieden. De consument is veeleisend, en terecht. Vertrouwen hebben…

Meer info
rundvlees

Echt puur rundvlees zonder additieven

U kunt er op vertrouwen dat ons rundvlees puur, authentiek en van eigen kweek is. Vlees is van oorsprong een…

Meer info
Hoeveslagerij Basile Vlees vacuüm bewaren? Alles wat je moet weten!

Vlees vacuüm bewaren? Alles wat je moet weten!

Sinds enige tijd is vlees vacuüm verpakken een echte foodtrend. Vacuüm verpakken van vlees is de beste manier om vlees…

Meer info

Authentieke herkomst

Ons kweekprogramma is een kruising van de rassen Blonde d’Aquitaine, Parthenaise, Salers en Normande.

Meer lezen

Dierenwelzijn

Bij Basile Ten Hove leven de dieren het hele jaar door in de natuur. Hun voeding is een uitgekiende samenstelling uit eigen gewassen.

Meer lezen

Kwaliteit van eigen streek

Ruim twintig jaar geleden startten we met het kweken en kruisen van pure Franse rassen met sappig en mals rundvlees.

Meer weten