Rundscarpaccio met artisjok en parmezaan | Basile Hoeveslagerij

Rundscarpaccio

VLEES BESTELLEN

Met een kwalitatief stuk Belgisch rundvlees en een vlijmscherp mes heb je het voornaamste bij de hand om je gasten een heerlijke rundscarpaccio te serveren.

Ontvang de laatste recepten uit eerste hand en volg ons via Facebook en/of Instagram.

Heb je nog vragen? Contacteer ons voor meer informatie.

 

Rundscarpaccio met artisjok en parmezaan - Hoeveslagerij Basile

Ingrediënten 4 pers

  • 200 gram runderfilet (ossenhaas)
  • 4 eetlepels parmezaan (schilfers)
  • 4 eetlepels pijnboompitten
  • 150 gram artisjok
  • 40 gram rucola
  • 3 eetlepels frisse dressing naar keuze

Bereiding

  • Snij de ossenhaas in flinterdunne plakjes.
  • Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Laat afkoelen.
  • Maak een frisse dressing naar keuze. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel het vlees over de borden. Kruid met peper en zout. Leg in het midden een royaal toefje rucola en garneer met pijnboompitten en parmezaanschilfers. Besprenkel het vlees met wat vinaigrette en serveer meteen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons voor meer informatie.

Wil je meer weten en altijd op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Of volg onze laatste updates via Facebook, Instagram of Google My Business.

VLEES BESTELLEN

Misschien heb je interesse in deze berichten

Korte keten met eigen kweek rundvlees

Korte keten met eigen kweek rundvlees

Bij Hoeveslagerij Basile vind je uitsluitend vlees van eigen kweek. Onze korte keten zorgt ervoor dat we perfect controle hebben…

Meer info
Authentiek rundvlees met transparante traceerbaarheid

Authentiek rundvlees met transparante traceerbaarheid

Onze belangrijkste doelstelling is honderd procent authentiek rundvlees met transparante traceerbaarheid aanbieden. De consument is veeleisend, en terecht. Vertrouwen hebben…

Meer info
Puur rundvlees zonder additieven

Puur rundvlees zonder additieven

U kunt er op vertrouwen dat ons rundvlees puur, authentiek en van eigen kweek is. Vlees is van oorsprong een…

Meer info