Sex on the plate: de picanha. De picanha is een edel stukje rundvlees voor de absolute liefhebber!

Ontvang de laatste recepten uit eerste hand en volg ons via Facebook en/of Instagram.

Heb je nog vragen? Contacteer ons voor meer informatie.

Picanha rundvlees met krieltjes en boontjes - Hoeveslagerij Basile

Ingrediënten 4 pers

  • 4 picanha’s,
  • 600 gram verse sperzieboontjes,
  • 900 g Provençaalse aardappelpartjes met schil,
  • 400 g verse sperziebonen.

Bereiding

  • Verhit 2 el olie in de hapjespan en bak de aardappelpartjes in 15 min. op middelhoog vuur gaar. Schep regelmatig om.
  • Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Doe de sperziebonen in een pan en voeg de suiker, oregano en eventueel zout toe. Schenk er water bij en breng aan de kook. Leg de deksel op de pan en laat op laag vuur 10 min. stoven. Roer af en toe.
  • Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak het vlees mooi rosé. Keer halverwege. Schep de rest van de olie door de sperziebonen.
  • Serveer de gestoofde groente met de aardappelpartjes en de pincanha.

Heb je nog vragen? Contacteer ons voor meer informatie.

Wil je meer weten en altijd op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Of volg onze laatste updates via Facebook, Instagram of Google My Business.

VLEES BESTELLEN